ČERVEN 2015 / program

02.06.2015 15:46

 

Čau a dobrý den,
 
Červen je šestý měsíc gregoriánského kalendáře. Má 30 dní a kolem 21. června začíná na severní polokouli léto. Jméno červen je odvozováno rozmanitě...Ale nepředbíhejme. Popořadě.
 
 
•Pláče-li červen a neoschne žitko, v zajících, koroptvích budem mít řídko.
 
 
A aby toho nebylo málo, chystáme opět velký věci. V rámci cestovatelských besed se s námi Ivo Faruzel v Restaurantu Mandala podělí o své zážitky a fotky z 6 letého pobytu na Srí Lance. Premiérově také odvysíláme film Comeback z unikátního filmového klubu KineDok, který nahlédne do běžného života jedné z nejstřeženějších věznic na Slovensku. Masarykovo Gymnásium Příbor uvede v Mandale divadelní hru o Erotovi a Psyché, kde během večera vystoupí i Záškolní kapela MGP a zakladatel [árt té kafé] MANDALA Tomáš Nováček naváže na úspěšný "Workshop o čaji" druhým dílem, který se bude věnovat Darjeelingu a ledovým čajům. Nebudou chybět samozřejmě pravidelné poslechovky, parties a vernisáž fotek ze Srí Lanky.
 
A co koncerty? 
 
Kromě festivalu Moment!, který letos proběhne v sobotu 20.6 v městském parku, Clubu Papaya a v [árt té kafé] se k nám do Mandaly během června podívajídvě americké kapely v rámci svých evropských tour.
 
V půlce měsíce se v Mandale představí amatérský boxer a " "publishing guy by day and songscribbler by night" NEW DOG, jehož nové album je působivou poctou lo-fi písničkářství a vychází i celosvětově na legendárním a respektovaném americkém labelu Kill Rock Stars (sic!).
Závěr měsíce pak obstarají brooklynští Celestial Shore, kteří převrátí život ve městě a historii rockové hudby v něco srdceryvně syrového a mysticky nadčasového...
 
 
Těšte se!
My držíme směr a nepolevujem. 
Díky za pozornost a za podporu !
Opatrujte se.
 
*
 
Marek Horyna
[árt té kafé] MANDALA
Šustalova vila, Štefánikova 226, 74221 Kopřivnice
tel.: 602 502 089
 
 
Koncerty 2015 zatím vypadají takhle:
 
6.6 AudioPes
15.6 New Dog (USA), LETO
20.6 Festival Moment!
29.6 Celestial Shore (USA), Rise Up Phoenix
16.9 Aby Wolf (USA)
26.9 Archívny chlapec (SK), Biorchestr
16.10 Kalle

Vyhledávání