LISTOPAD 2015 Program

02.11.2015 17:24

 

Čau a dobrý den!
 
Listopad je jedenáctý měsíc gregoriánského kalendáře a jeho název je odvozen od padání listí. Ale hezky popořádku, nepředbíhejme.
  • Když ještě v listopadu hřmívá, úrodný rok nato bývá.
A my opět nezastavujeme. V rámci našeho nového filmového klubu uvedeme český snímek Stále spolu mapující život jedenáctičlenné rodiny, která žije v maringotkách na šumavské louce, uvedeme vernisáž autorských fotek Andrey Petrovičové pod patronací časopisu Full Moon, klasické poslechovky, seminář o vodních dýmkách anebo vůbec poprvé v Kopřivnici i festival nejlepších outdoorových filmů Snow Film Fest 2015. Nebudou chybět samozřejmě pravidelné přednášky v Restaurantu zaměřené na zdravou výživu a duševní zdraví. 
 
A co koncerty?
 
Jako první do Mandaly přijede popovídat a střihnout sólový koncert Jaromír 99 (člen Priessnitz, Umakart, Kafka Band) v doprovodu spisovatele Jana Nováka. O týden později vystoupí kytarový zázrak loňského roku Manon Meurt se slovenskou post-rockovou nadějí The Ills a na květnový koncert Houpacích konínaváže frontman Jirka Imlauf, který zahraje sólově se španělkou a přečte něco i ze své nové knihy "Zlatý  časy se končí". 

Vyhledávání