Mandala až do 5.1. zavřena

02.01.2012 21:58

 

Vážení přátelé, milí hosté! 
Děkujeme za přízeň, kterou jste nám projevili v období vánočních svátků. Byl to nádherný pocit vidět den co den plnou čajovnu spokojených a dobře se bavících lidí. Děkujeme také za schovívavost a pochopení, když jsme tu plnou čajovnu občas nestíhali obsluhovat :) Holt jsme ještě nikdy neměli tolik dní po sobě narváno a otevřeno tak dlouho do rána a únava se na nás podepsala. Ale stálo to za to!!! Tolik nádherných a silných momentů, které se v tom období udály... 
Byla to pro nás odměna! Odměna za všechno co kolem MANDALY děláme. Děláme to proto že nás to baví, cítíme v tom smysl a vede nás k tomu srdce. A právě proto je úžasné vidět, že to má smysl ještě pro někoho jiného - pro Vás naše hosty a přátele. Děkujeme :)
Současně to pro nás byla lekce. Víme, že na sobě musíme zapracovat, abychom to za barem a v kuchyni ještě lépe zvládali aby to příště bylo ještě o kousek příjemnější pro Vás i pro nás. To si dáváme jako předsevzetí! Dělat to všechno jak nejlépe umíme, ale hlavně v klidu :)
Nakonec bychom Vás rádi informovali a poprosili o pochopení, že MANDALA bude teď až do 5.1. (včetně) zavřena. Lidé i prostor si potřebují odpočinout a je nutné udělat několik oprav, údržbových prací a inventůr abychom mohli dále fungovat a naplnit své předsevzetí o klidu :)
Věříme že s námi zůstanete a přejeme Vám všem, radostí a láskou naplněný přelomový rok 2012

Vyhledávání