Program BŘEZEN 2016

01.03.2016 19:31

Čau a dobrý den,

 
Březen je tady a s ním i nový program art té kafé Mandala. Ale tradice je tradice a ještě předtím než se rozepíšu o tom, co nás čeká, dáme jednu hezkou pranostiku...tak jako posledně, žejo. 
  • Panská láska, ženská chuť a březnové počasí není stálé.
A aby toho nebylo málo, chystáme zase velký věci. Březen bude pestrý a přinese kromě projekce filmu Heleny Třeštíkové "Mallory" (už zítra!, ve středu 2.3) icestovatelskou přednášku o jednom z nejdivočivějších míst na naší planetě "Patagonii"výstavu fotek Chucka Kudery, pravidelné poslechovky, ale i talkshow "Na čaj s Njumenem" s písničkářem Tomášem Nováčkem. Nebude chybět ani filmový festival nejlepších dokumentárních filmů loňského roku "Expediční Kamera", který proběhne ve spolupráci Katolické besedy v Katolickém domě...
 
A koncerty?
 
Už příští úterý vystoupí v rámci svého evropského turné v Kopřivnici mladý ruský elektronický talent Fjordwalker. Krýt záda mu bude speciální set místního Karla Nekoly. V rámci pravidelných jam session vystoupí opět Bratři Galiové se svými kumpány a v půlce března nás přijede navštívit i Petr Linhart se svým novým albem "Rozhledna", které řadím mezi to nejlepší, co u nás loni vyšlo. Těšte se!
 
Díky za pozornost a za podporu.
Opatrujte se.
 

 

Vyhledávání