Program DUBEN 2016

04.04.2016 20:37
Čau a dobrý den,
 
Duben je můj oblíbený měsíc. Má 30 dní a pochází ze slova dub. Znáte to, aprílové počasí, fóry, žertíky a drobné zlomyslnosti. Kdo mě zná, ví o čem mluvím, žejo. Ale popořadě.
  • Hodně-li v dubnu vítr duje, stodola se naplňuje
A aby toho nebylo málo, chystáme opět velký věci. Hnedle zítra (sobota 2.4) slavíme již 5. narozeniny Mandaly v Šustalově vile (sic!), během kterých zahrají dva moje největší objevy loňského roku - Děti mezi reprákama a Acute Dose. Super článek a pozvánku napsal Full Moon https://www.fullmoonzine.cz/novinky/koprivnicka-mandala-slavi-pate-narozeniny
 
 
Po pár letech se do Mandaly vrátí i někdejší frontman -123 min Zdeněk Bína se svým sólovým projektem plným etnických, latinských a jazzových prvků a nebude chybět ani cestovatelská přednáška o "Nepálem bosky", pravidelný večírek s Bratry Galiovými, islandská poslechovka nebo workshop drátování s Janou Kubincovou. V rámci doprovodného programu k festivalu Kopřiva, který letos oslaví 30. let, zavítá do Mandaly i energií překypující Jindra Holubec s formací Amigos. Máte se na co těšit!
 
Díky za pozornost a za podporu !
Opatrujte se.

 

Vyhledávání