PF 2016

01.01.2016 16:53

Milí přátelé, vážení zákazníci
Zdravím Vás v novém roce! Přeji Vám všem, ať je protkán rozkvětem, klidem a radostnou dynamikou. Pro [árt té kafé] jistě bude. Čeká nás proměna, kterou pocítí všichni, kdo Mandalu dodnes navštěvovali, tvořili či jen pozorovali. Děkuji Vám za účast, za Váš zájem o dění ve společnosti a kultuře, za zvídavost a chuť sdílet! Díky Vám Mandala od svého založení slaví již šesté překlenutí roku. Díky Vaší podpoře, pomoci, důvěře, shovívavosti, ale také kritice a upřímnosti jsme získali mnoho cenných zkušeností. Nyní je pravý čas se posunout, otevřít novým výzvám a soustředit energii ke zdokonalení všeho, co umíme a co nás neskonale baví. Pevně věřím, že Vás dokážeme mile překvapit!
Těším se, až Vám připravíme výživnou, pestrou snídani, brunch, skvělou kávu na cestu či svačinu do práce. Těším se, až na koncertech budete ke svým nápojům přikusovat nápadité dobroty. Rozhodně se najdou i obědová jídla. Klasické menu ale nečekejte. To umí skvěle jiné podniky v okolí. Budeme si s nabídkou hrát, tvořit, vyvíjet. A jsem si jistá, že to může bavit i Vás...
Poprvé bude letos otevřeno v pátek 8. 1. od 9 hodin. Stavte se nakouknout / posedět, sdělit nám svá přání, dát si něco dobrého!
A večer koncert! Dáša Fon Fláša (SK) a Hippobelly (Kopřivnice).
Večírek, který vnímám jako oslavu toho, co není třeba měnit!
S láskou
Poletucha

Vyhledávání